Sider

torsdag den 12. april 2012

Tigerrejer

Tigerrejer med pasta


Til 2 personer
250 g tigerrejer (rå)
2 spsk sød chillisauce
1 fed hvidløg
2 tsk revet ingefær
saften fra en halv citron
salt og peber

Du starter med at pille rejerne så de er uden skal, derefter blander du dem med de andre ingredienser og lægger dem til at trække i min. ½ time. Jo længere tid de trækker jo mere smag.

Du sætter vand over til pastaen med 2 tsk salt.

Imens pastavandet koger ordner du
1 porrer
½ squash
evt. 1 løg

Nu rister du disse af på en pande ( de må ikke være sorte men skal lige have lidt farve ca. 2-3 min. Skru ned for varmen så det kun står og simre!

Så tilsætter du 2-2½ dl fløde, og skruer ned så det kan stå og simre imens pastaen koger.. Husk at røre i det, så det ikke brænder på :)

Når pastaen er lige ved at være færdig hælder du rejerne med lagen over i gryden med porrer, squash og fløde og skruer op på middelvarme og rører rundt til rejerne er lyserøde. Max. 2 min! Rejer har en tendens til hurtigt at få for meget så de bliver seje at bide i. Når rejerne er klar vender du pastaen over i så den bliver vendt i saucen.

Kog eventuelt et broccolihoved til, hvis du gerne vil have lidt ekstra grønt ;)

Server med det samme og spis!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar