Sider

torsdag den 15. november 2012

Svinemørbrad med kantareller

En let og meget tilgængelig ret der helt sikkert vinder kærestens hjerte <3


Kantareller er sådan en smuk svamp i sig selv, og så smager den tilmed rigtig godt! Og de findes jo heldigvis i Danmark, så hvis man kender nogen som kender et sted og mangler noget at lave en efterårsdag så tag familien med på svampejagt :)

Du skal til retten bruge

En svinemørbrad
250 g kantareller 
Frisk timian
Bacon
Salt og peber



Du starter med at fjerne sener og fedt fra mørbraden, efterfølgende tager du mørbraden og skærer et dybt snit igennem på langs.

Du renser kantarellerne og svitser dem på en pande med lidt olie sammen med timianen.

Så hælder du kantareller og timian over i snittet, og binder til slut med bacon rundt om.


Giv mørbraden ca. 30-40 min ved 200 grader alt efter hvor stor og tyk den er.



Serveres med gode råstegte kartofler og rødvinssauce

VELBEKOMME!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar