Til denne hurtige pasta skal du såment kun bruge følgende ingredienser.
1 Citron
2 Fed hvidløg hakket fint
Et halvt bundt asparges skåret i 1cm stykker
8-10 Blade af frisk salvie
150 Gram smør
Kogt pasta til 2 personer
Salt og peber
Først koger du din pasta så den stadig har lidt bid når du hælder vandet fra.
Mens du koger din pasta smelter du smørret i en anden gryde. Når det er smeltet skruer du ned på lidt under middelvarme. Smørret må endelig ikke blive brunt men skal holde sin gyldne farve :) Så steger du hvidløgene, og tilsætter aspargesne. Lad dem stege med et minuts tid. Så tilsætter du salvie samt salt og peber og steger igen med i ca et minut.
Til slut hælder du din afdryppede pasta over i smørret og vender det hurtigt rundt.
Server med frisk citronsaft og revet parmesanost på toppen :)
velbekommen herfra! 8
Ingen kommentarer:
Send en kommentar